VSO B

VSO B is een gezellige groep van 10 leerlingen in de leeftijd tussen de 12 en 15 jaar. Meester Bart staat vier dagen per week voor de groep (ma, di, wo, vr) en Jessica één dag per week (do). Bart wordt geassisteerd door Jessica (di, vr) en Sanna (wo). Jessica wordt geassisteerd door Sanna (do).

groepsfoto_website.jpg

Elke week werken we aan vakken als rekenen en taal, maar we besteden ook veel aandacht aan arbeidstoeleiding en zelfredzaamheid. Een aantal momenten per week doen onze leerlingen uiteenlopende praktijkervaringen op in de huiskamer, de winkel, de administratie en de werkplaats. Verder verzorgt meester Frans elke week een les in de keuken en geeft juf Sandra een les textiel.

Uiteraard besteden we ook aandacht aan lichaamsbeweging. Onze leerlingen krijgen buiten de gymles van juf Claire ook judoles van meester Wessel en dansles van juf Marlies.

Tot slot is er in de klas ook ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Onze leerlingen werken aan doelen die voor hen op maat gemaakt zijn. Dat gebeurt voor een deel in de groep, maar soms ook door specialisten binnen de school. Onze leerlingen krijgen fysiotherapie, ergotherapie, kunstzinnige therapie, logopedie en persoonlijke ondersteuning. 

© 2013-2021 Stichting Sint Bavo | Webdesign: MitZ.nl